هو الجمیل
خدای یکتا را بپرستید و هیچ چیزی را شریک وی نگیرید و نسبت به پدر و مادر و خویشان و یتیمان و فقیران و همسایه خویش و همسایه که بیگانه است و دوستان موافق و رهگذران و بندگان (وپرستاران که زیر دست تصرف شمایند) در حق همه نیکی و مهربانی کنید که خدا مردم خودپسند متکبر را دوست ندارد
(نساء - 36)
*
به جهان خرم از آنـم که جهان خرم از اوست
عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست
*
خیلی وقته نیومدم ببخشید یه مدت به شادی گذشت (عید قربان و غدیر) یه مدتش هم به ماتم (فوت یکی از عزیزان) در هر صورت مطلبی هست درمورد امیرالمؤمنین(ع) و به مناسبت عید غدیر.
*
پیامبر(ص) وقتی ظهور کردند که یک بیابان خار (از لحاظ فکری و فرهنگی) در مقابل داشتند. ایشان توانستند خارها را بکنند ، زمین را شخم بزنند و گل بکارند. پیامبر(ص) به تعبیری باغچهبان است که ایجاد باغچه کرده است ولی فقط کاشتن گل مهم نیست مهم این است که این گلها سر از خاک در بیاورند و جان بگیرند و گل کنند (ثمر دهند) . و برای این مهم نور مناسب،خاک مناسب،کود مناسب،آب مناسب فراهم است که همینها زمینه مناسب را برای رشد و استفاده علفهای هرز(گیاهان فرصت طلب) فراهم میکند ... حال وظیفه باغچهبان چیست؟
باغچهبان باید یکی یکی علفهای هرز و مزاحم رویش صحیح گلهای باغچه را در بیاوردطوری که به گلهای باغچه صدمهای نرسد. برای کندن علفهای هرز میتوان بولدوزر انداخت و باغچه را کلا صاف کرد و همه چیز را از بیخ و بن کند ... و دوباره از اول ... ولی باید آفت شناسی کرد ... آفتهای جامعه بعد از انقلاب رسول الله . تمام آنهایی که جایشان وسط بیابان بی آب و علف بود اکنون در باغچه هستند و تمام آب و کود و خاک و نور مناسب را به جای گلها آنها مصرف میکنند ... اینجاست که بحث عدالت مطرح میشود.
یعنی اگر بخواهیم گلها بصورت عادلانه نور و خاک و آب و کود بدستشان برسد باید علفهای هرز و مزاحم را از سطح باغچه برداریم ... این کار کار ولایت است ...
پیامبر(ص) سه آفت عمده را شناسایی کردهاند و دستور جنگیدن جدی را با این سه آفت به باغچهبان بعدی دادهاند ...
(حاج آقا)
زیاد ادامه نمیدم و بقیه مطلب رو میزارم برا دفعات بعد ... انشاءالله اگر زنده بودم.
***
و من الله التوفیق
یا علی مدد